Je wilt uniek zijn. Misschien hoef je niet per se op te vallen, maar je wilt jezelf zijn, eigen zijn. Bij jezelf zijn hoort een eigen stijl, een eigen levenswijze en eigen keuzes. Soms is het echt zoeken naar wat bij je past. Zeker als het gaat om kleding. Dat moet niet alleen bij jou als persoon passen, het moet ook nog eens comfortabel zijn en passend bij de gelegenheid. Schoenen zijn tegenwoordig ook echt een mode item. Je outfit is pas af met het perfecte paar schoenen. Als je opzoek bent naar iets unieks, iets bijzonders, kijk dan eens naar het schoenenmerk Santoni. Het is een bijzonder merk dat prachtige schoenen levert. Schoenen die bij jou passen en die je eigen maken.

Santoni is echte klasse

Het schoenenmerk Santoni is in 1975 opgericht door het Italiaanse echtpaar Andrea en Rosa. Andrea ging voor echte kwaliteit. Met zijn ervaren handen selecteerde hij het leer voor het maken van de schoenen. Inmiddels is zijn getalenteerde zoon Giuseppe hem opgevolgd, maar het gerucht gaat dat Andrea nog steeds het leer selecteert. Hoewel Santoni een exclusief merk is, is het assortiment groot. Het beperkt zich ook niet tot één soort schoen. Santoni verkoopt boots, sneakers, veterschoenen, mocassins, gespschoenen en half hoge schoenen. Voor elke gelegenheid kun je dus bij dit merk terecht. Elke schoen wordt met de hand gemaakt. Zo’n twintig vakmensen werken in de fabriek en zij leveren stuk voor stuk klasse.

Perfectie hoort bij jou

Perfectie is de standaardnorm van dit label. En dat komt goed uit want daar streef jij misschien ook naar als het gaat om jouw stijl en imago. De vakmensen combineren moeiteloos vakmanschap met creativiteit en stijl. Daardoor heb jij een keuze uit talloze schoenen en dat betekent dat je zeker iets vindt dat bij jou als persoon past. Bij perfectie hoort ook zorgvuldigheid. De productie van één paa schoenen kost ongeveer twintig dagen. Dus je haalt echt iets unieks in huis. Het bedrijf werkt milieuvriendelijk  en verft het leer met plantaardige verf. De medewerkers hebben passie en veel aandacht voor jouw schoenen. En dat voel je als je ze aantrekt. De schoenen zijn comfortabel en je kunt er uren op lopen. Ze passen binnen enkele momenten helemaal bij jou. Dus ben je op zoek naar een merk dat jouw eigenheid onderstreept? Kijk eens naar Santoni, zij hebben echt iets voor jou!