Als men het heeft over shoppen en dergelijke wordt er snel gedacht aan vrouwen en hoe die van winkelen houden. Dat verhaal is niet onwaar, maar niet compleet. Mannen houden van nieuwe kleding en komen graag stijlvol voor de dag. Het winkelen zelf lijken we alleen iets minder te vinden. Ik kom naar de winkel met een specifiek idee van wat ik wil, hier ga ik naar opzoek en het winkelen is over. Veel van mijn vrienden doen dat precies zo dus ik denk dat het man eigen is om niet van langdradig winkelen te houden. In deze blog ga ik het dan ook niet langdradig maken, maar je meteen meenemen in de kast van een anno (bijna) 2019 man.

Schoenen maken onze outfits af

Stel je hebt een aardig hemd aan met een chino broek eronder. Ziet er netjes uit maar met een paar erg sportieve sneakers help je de outfit om zeep. Je schoenen zorgen er dus wel degelijk voor dat je outfit wel of niet leuk is. Nu ga ik je een voorbeeld geven van hoe je men wel kunt laten denken dat je verstand hebt van mode. In situaties waarbij je helemaal zelf kunt bepalen hoe gekleed gaat, kiezen de meeste van ons voor casual. Dat wilt zeggen een spijkerbroek, een shirt of overhemd en een paar sneakers. Alleen zeggen die woorden niet zoveel, want het zijn nogal algemene dingen. Ik ga je precies uitleggen wat je met elkaar kunt combineren.

Deze kledingcombinaties doen het altijd goed

Kies voor een wat donkerdere spijkerbroek, want die zien er meestal net iets meer gekleed uit. Doe er een paar filling pieces onder en je hebt meteen de juiste schoenen. Als de kleur goed matcht met je shirt, trui of overhemd  kan je outfit al niet meer stuk. Sowieso hebben de schoenen van het merk filling pieces het mooie dat ze netjes zijn met een stoer randje dus die schoenen passen bijna overal bij. Je zou ze dus ook kunnen combineren met een wat nettere pantalon en een overhemd. Netjes en dus toch een beetje stoer.

Online of offline

Hoe koop jij je schoenen meestal? Wil je ze in de winkel passen voordat je ze koopt? Of ben je iemand die thuis rustig de tijd wilt nemen om alles even goed te kunnen passen en na te denken. Als je bij die tweede groep mensen hoort dan ben je net als ik slim bezig. Tegenwoordig is de deur uit gaan om filling pieces, een overhemd of broek te kopen overbodig.