Wij mannen denken eerlijk gezegd niet erg lang na over aankopen zoals sokken en heren ondergoed. Het is meer a means to an end dan dat we er serieus over na gaan denken. Toch ga ik je vandaag vertellen hoe het juiste heren ondergoed het verschil kan maken. Zeker wanneer jij regelmatig zichtbare boxers draagt, kan jouw ondergoed bepalen hoe succesvol jouw date zal verlopen. Dus alle single mannen opgelet! Ik ga je even uitleggen waarom je toch wat meer tijd moet besteden aan het uitzoeken van ondergoed.

Ongekende aandacht voor details

De eerst fout die veel mannen maken, is dat ze zomaar wat ondergoed pakken. Er wordt vaak niet eens gekeken naar de kleur, het merk of het patroon. Zelf heb ik deze fout ook regelmatig gemaakt. Wanneer je een goede kans wil maken bij vrouwen, kan het juiste heren ondergoed het verschil maken. Vrouwen letten namelijk op alles. Ze bekijken je letterlijk van top tot teen. Wanneer er een randje van je ondergoed zichtbaar is, dan zal zij daar ook zeker naar kijken. Vrouwen hebben met andere woorden ongekende aandacht voor de details. Draag je een kapotte, versleten onderbroek? Dan maak je nogal slordige en onverzorgde indruk.

Op tijd nieuwe exemplaren kopen

Een andere fout die menig man maakt, is het op tijd vervangen van heren ondergoed. Persoonlijk ben ik heel slecht in het aanschaffen van alledaagse dingen. Ik sla bijvoorbeeld mijn douche shampoo altijd in bulk in. Zo voorkom ik dat ik een keer zonder zit. Je wil ook niet weten hoe vaak ik zonder toiletpapier heb gezeten. Mannen zijn over het algemeen wat minder assertief in het aanschaffen en vervangen van dit soort alledaagse dingen. Hierdoor loopt menig man in oude boxers rond. Van die exemplaren waarbij het elastiek het niet meer lang zal volhouden. Wanneer je op tijd nieuw heren ondergoed aanschaft, zie jij er altijd goed uit. Ideaal voor die onverwachte logeerpartijtjes, als je begrijpt wat ik bedoel.

Trendy hip heren ondergoed

Wil jij het juiste heren ondergoed aanschaffen, zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen? Mijn advies: kijk even snel op internet wat populaire merken zijn. Zo was een paar jaar geleden Björn Borg helemaal in, terwijl nu Muchachomalo helemaal hip is. Persoonlijk houd ik het allemaal niet zo bij. Om te voorkomen dat ik weer een blauwtje loop op een ongemakkelijk moment, zorg ik er voornamelijk voor dat ik altijd net heren ondergoed in huis heb.